Общество

Учні школи Корабельного району провели із користю для себе і довкілля День здоров’я

6 жовтня для учнів 5 — 11-х класів школи №1 імені Олега Ольжича у Балабанівському лісі проведено День здоров’я.

Про це повідомляється на сторінці учбового закладу в соціальній мережі Facebook.

Час у лісі усі школярі провели із користю для себе і довкілля. Завзято попрацювали по очищенню лісу від сміття, взяли участь у квестах, презентували свою майстерність на різноманітних пізнавально-розважальних і спортивних локаціях, спілкувалися і грали в ігри зі студентами Всеукраїнської Академії лідерства (ВУАЛ Миколаїв). Завершився День здоров’я спільною танцювальною раптівкою.

Радісні й щасливі, дружні й набігані досхочу, сповнені цілющими ароматами осіннього лісу, чистого повітря й енергією взаємодії поверталися учні додому.

«Тож велика подяка за організацію усього дійства педагогу-організатору школи Подолянській Тетяні Володимирівні!» — йдеться у повідомленні.

«Дякуємо за проведення квесту «На лісовій галявині» для восьмикласників учням 11-го класу, марафону ігор «Пригоди у лісі» учням 10-го класу, квест-пошуку «В гостях у лісових друзів» для п’ятикласників учням 9-А класу, тематичного інсценування екологічного спрямування й танцювальної раптівки «Ми – щасливі! Ми – здорові!» ученицям 7-А класу Золотухіній Дар’ї, Кунічкіній Карині, Цемі Ірині, Федоренко Анастасії, а також наставникам учнів класним керівникам Турчаніновій Валентині Вікторівні, Зайцю Володимиру Михайловичу, Сіренко Олені Анатоліївні, керівнику хореографічного колективу «Кураж» Прудніковій Неонілі Олександрівні».

«За організацію проведення трудової акції дякуємо зав.кафедрою природничих дисциплін і здоров’я, учителю біології Матіюк Лідії Григорівні, учителям фізичної культури Стороженку Віктору Івановичу, Медведєву Миколі Миколайовичу, а також усім класним керівникам 5-9-х класів за чудово й корисно проведений час!

Особлива подяка за участь в організації і проведенні Дня здоров’я студентам Всеукраїнської Академії лідерства!» — зазначено на сторінці школи.

Нагадаємо, ми писали: Вірних синів України Ольжича та Мислу вшанували у школі №1 під час закриття мовно-патріотичного табору (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. [censored] еп... легче школьников в итоге нанять, на шарика, чем после себя убрать....или выделить деньги на гос службы

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button