Происшествия

Молода мама винесла з супермаркету у Корабельному районі "дрібноти" на 236 грн та потрапила під суд

13.09.2017 року у Корабельному районному суді міста Миколаєва було винесено вирок за матеріалами кримінального провадження щодо обвинувачення у крадіжці раніше не судимої, одруженої уродженки м. Миколаєва, яка має на утриманні малолітню дитину.

Розглядаючи цю справу, суд встановив, що 29.08.2017 року (близько 12:00) молода жінка, знаходячись у приміщенні торгівельної зали ТОВ «Епіцентр К», розташованого по проспекту Богоявленському, 234-В, вважаючи, що діє таємно від оточуючих, викрала товарів на загальну суму 236 грн. З викраденим майном жінка зникла з міста скоєння кримінального правопорушення, чим завдала ТОВ «Епіцентр К» матеріальну шкоду на зазначену суму.

31 серпня 2017 року між представником потерпілого ТОВ Епіцентр К  і обвинуваченою  укладена угода про примирення. При цьому обвинувачена беззастережно визнала свою винуватість у вчинені даних дій, за які передбачено кримінальну відповідальність. Сторони виходили із того, що матеріальна шкода потерпілій стороні в розмірі 236,60 грн. відшкодована повністю шляхом повернення викраденого майна і представник потерпілого не має до обвинуваченої претензій матеріального характеру.

[do_widget id=text-16]

 

Обставинами, що пом’якшують покарання, суд визнає щире каяття, повне визнання вини, повне відшкодування шкоди, відсутність претензій з боку представника потерпілого до обвинуваченої; дані про особу обвинуваченої, яка, крім іншого, позитивно характеризується за місцем мешкання. Обставин, що обтяжують покарання, районним судом не встановлено.

Враховуючи наведене, суд щодо обвинуваченої ухвалив:

«Визнати винною за ч.1 ст. 185 КК України та призначити покарання у вигляді штрафу на користь держави у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян у сумі 850 грн.»

Вирок може бути оскаржено до Апеляційного суду Миколаївської області через Корабельний районний суд міста Миколаєва протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Если было такая картина маслом, даже если на камерах, есть что она чистит их, то НЕ ПОЙМАН НЕ ВОР, поэтому уж за пределами супермаркета или строительного, уже законы не те, если ее на горячем не поймали, она в суде может отстоять свои права, в пользу себя, и ни как ее не смогут засудить т.к. помойму это вина охраников и охранной системы, и в защите прав потребителя вроде тоже есть чтото такое

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button