Происшествия

"Охоронці заснули та нічого не чули", - поліція про крадіжку сейфів з ювелірного магазину в ТЦ "Таврія В" у Корабельному

Поліцейські встановлюють крадіїв, які вночі обікрали ювелірний магазин у супермаркеті.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Сьогодні вночі, 18 вересня, з ювелірного магазину у приміщенні супермаркету на пр. Богоявленському були викрадені золоті прикраси. Четверо зловмисників у масках, розбивши двоє скляних дверей, проникли у приміщення біля другої години ночі та викрали три сейфи із золотими ювелірними виробами. Двоє охоронців супермаркету помітили крадіжку лише о п’ятій годині ранку та повідомили до поліції.

В Корабельном районе воры «обнесли» ювелирный магазин
в ТЦ «Таврия В», 
похитив сейфы с украшениями

На місце події прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом ГУНП в Миколаївській області. В ході слідства було встановлено, що приміщення не оснащене системою сигналізації, а охоронці заснули та не чули, коли крадії проникли у приміщення. За попередніми даними, викрадено п’ять кілограмів золотих виробів на суму понад три мільйони гривень. Остаточна сума збитку встановлюється.

Наразі вивчаються відео з камер спостереження. Відомо, що крадіїв було четверо, вони були у чорних масках.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 ККУ «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому», що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Проводяться невідкладні слідчі дії, на місці події працюють експерти.

Читайте новини першими

Связанные статьи

13 комментариев

  1. А ведь кто то же нажил это добро непосильным трудом, ночей не спал, все спекулировал и спекулировал, платил налоговой, башлял знакомым из горисполкома, всяким протеже, короче вел бизнес честнейший. И как у этих воров рука поднялась на святое - на имущество барыг. Срочно найти и повесить.

  2. Какк-то всё странно: сигнализация не сработала, охранники не услышали. Может это само руководство организовало, чтобы получить страховку, выставить себя потерпевшими. А в последствии оправданно требовать жесткого наказания за украденные лифчики и безнаказанно перебивать срок годности на продуктах.

  3. Вот это молодцы ребята, респект и уважуха, сработали слаженно, вот только вопрос, там ночью есть охрана?просто смешно, кто не знает, тот не полезет, либо бывшие охранники, которые знали когда спят,либо что то кому-то пообещали. Я думаю они не лохи, что бы здать в ломбард, через знакомых ювелиров только.

  4. братки продолжают трудится. мультика с пелипасом надо выкупать. царьки областные дорого стоят...

  5. Это ж Таврия на перегоне. Я правильно понял этот адово огромный ангар сторожило всего два барбоса? ДВА! на весь огромный магаз с ювелирным, с элитным алкоголем? Я бы директора уволил сразу — его вина.

    1. Да, зачем кого то увольнять и наказывать, ведь по сути одни воры у других украли наворованное. Пусть сами меж собой разбираются, можно через суд, он все равно ворам принадлежит, реально расходятся ро понятиям.

      1. Тут вы не правы — должно быть уважение к частной собственности и к соблюдению законов. Иначе мы никогда из болота не выберемся.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button