ОбществоПроисшествия

Крадіїв, що "обчищали" домівки в різних районах Миколаєва, взято під варту з можливістю внесення застави

Раніше повідомлялося про затримання працівниками Управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області організованої злочинної групи квартирних крадіїв.

Поліцейські затримали групу квартирних
крадіїв з Грузії, що «обчищали» домівки
у різних районах Миколаєва (ВІДЕО)

До складу групи входило четверо осіб: троє чоловіків — 57-ми, 33-х та 25-ти років, молодші з яких є громадянами Грузії, а також дружина одного з фігурантів, 21-річна уродженка Сумської області.

Зазначені особи протягом останнього місяця скоїли ряд крадіжок з помешкань миколаївців.

[do_widget id=text-16]

 

Об’єктом посягання зловмисників ставали грошові кошти, ювелірні прикраси, жіночі та чоловічі сумки, елітні парфуми, годинники, хутряний одяг, мобільні телефони та інше майно громадян, частина якого була вилучена правоохоронцями під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів справи, а також у орендованому ними гаражному приміщені.

За узгодженням з органами прокуратури, затриманим було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло».

Суд, розглянувши матеріали справи, задовольнив клопотання слідчого та обрав для кожного з підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави: чоловікам – по 2 млн.грн., жінці – 128 тис.грн.

Наразі триває досудове слідство, встановлюється причетність осіб до вчинення аналогічних злочинів як у Миколаєві, так і в інших регіонах України. Відповідно до санкції інкримінованої статті, зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє Заводський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button