Общество

"Настав час учитися історії" - у дитячій бібліотеці в Корабельному районі діє книжкова виставка «Ми - діти твої, Україно!»

Україна – наша земля, рідний край. Наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, мудрими і талановитими людьми. Бібліотека для дітей №8 (пр. Корабелів, 12) не залишилась осторонь святкування річниці проголошення незалежності України.

Бібліотекар Гавриш Надія Володимирівна запросила читачів у таємничий світ історії та розповіла про національні символи України. З великим задоволенням діти прослухали легенду про Тризуб та Прапор України, яка дійшла до нас із глибини віків.

Свої знання з історії України присутні перевірили, взявши участь у вікторині «Україна понад усе!»

«Сьогодні в незалежній Україні настав час учитися історії. Книги авторів, які представлені на виставці «Ми — діти твої, Україно!» у відділі довідкових та інформаційних послуг, можуть вважатися одними із найкращих учителів», — повідомляють працівники закладу.

Презентуючи виставку, бібліотекар зазначила, що незалежність країни – це свято пам’яті про предків, що творили націю і боролися за державність, це велика подія, яка дала народові можливість самому вирішувати свою долю, а розвиток і процвітання України залежить від єдності, взаємоповаги та високої громадянської позиції.

Виставка буде діяти ще протягом тижня, тож користувачі філії зможуть детальніше ознайомитися з представленими на ній виданнями.

Загальнолюдські цінності завжди об’єднували сім’ї, нації, та держави. Сьогодні ніщо не може зупинити відродження національного духу. Нам потрібно плекати у серці любов до духовної та культурної спадщини нашої Батьківщини, — вважають у дитячій бібліотеці №8.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button