Общество

Миколаївці вшанували пам'ять працівників органів внутрішніх справ, загиблих під час виконання службових обов'язків

У вівторок, 22 серпня, керівництво області та міста Миколаєва, небайдужі жителі взяли участь у заходах, присвячених вшануванню пам’яті працівників органів внутрішніх справ, загиблих під час виконання службових обов’язків.

Перший заступник голови Миколаївської ОДА звернувся до рідних та близьких правоохоронців, які віддали життя, захищаючи громадян.

«У кожного, хто обрав своєю професією захист людей, є свій фронт. Для солдата цей фронт настає тоді, коли країна зазнає агресії. І йому доводиться, ризикуючи життям та здоров’ям, захищати країну від ворога. На жаль, ми живемо в такі часи. Але ми віримо в те, що перемога настане і країна знову заживе в мирі. І благословен той час, коли країна живе мирним життям. Тоді для солдата фронт відступає і основним його завданням є участь у навчаннях та підвищення своєї бойової готовності. Але є ті, хто обрав своєю професією – захист від криміналу. І ці люди завжди на посту. І в цих людей фронт починається з перших днів служби. І не завершується, мабуть, до самого кінця їхнього життя. І, на жаль, на цьому фронті також є загиблі Герої», — зазначив він.

Заступник голови облдержадміністрації висловив слова глибокої вдячності та співчуття близьким загиблих.

«Від імені всієї Миколаївської області висловлюю слова глибокої вдячності батькам, які виростили справжніх Героїв, висловлюю слова глибокого співчуття рідним та близьким загиблих Героїв. Вічна їм пам’ять та низький уклін», — сказав він.

Присутні вшанували пам’ять працівників органів внутрішніх справ, загиблих під час виконання службових обов’язків покладанням квітів до пам’ятника. Наприкінці відбувся молебень.

Про це повідомляє Миколаївська обласна державна адміністрація.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button