Происшествия

Парубок на "Деу" в Корабельному районі збив двох пішоходів на переході. Жінка загинула, чоловік потрапив до лікарні

Близько полуночі в ніч з 12 на 13 серпня у Корабельному районі Миколаєва 26-річний водій автомобілю «Деу Ланос», рухаючись по пр. Богоявленському у напрямку Широкобальського мосту, в районі перехрестя з вул. 295-ї Стрілецької дивізії (на так званому Кульбакінському повороті) допустив наїзд на двох пішоходів, бо не зміг вчасно загальмувати.

За словами водія, в нього раптово вийшла з ладу гальмівна система через технічну несправність, тому він після зіткнення з пасажирами «протягнув» на авто по дорозі ще метрів 100, і лише тоді зміг зупинитися, після чого повернувся на місце ДТП.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, внаслідок аварії 51-річна жінка від отриманих травм загинула на місці події, а другий пішохід, 46-річний місцевий мешканець (із тілесними ушкодженнями) доставлений до лікарні.

Чоловік із жінкою (за попередніми даними) до моменту наїзду на них перетинали дорогу по пішохідному переходу. Світлофор у цей час працював у режимі постійно «миготливого жовтого» (тобто був відключений на ніч).

[do_widget id=text-16]

 

Також за попередніми даними, і водій «Деу», і пішоходи були тверезими. Але висновки медичних експертиз ще не готові, як повідомили для «Корабелів.Інфо» у поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Конечно, это всё ужасно, но парню нужно отдать должное - хоть не сбежал с места ДТП, а вернулся оказать помощь.

    1. А если бы он вообще толкал машину, то его бы сбили пешеходы бегущие через дорогу. Логика "сотника" граничит с дегенеративным расстройством психики.

  2. он скрылся!!!!!!почему не пишут правду??????почему вообще ничего не написали?????кого то покрывают 100%!!!!!то что там было не передать словами!!!!!!!!!!
    НАКАЗАТЬ 10000000%

  3. Сотник правильно объяснил правила вождения в черте города, но похоже до тебя не дошло, умом не вышел, как здесь на сайте заметили. Клиника на лицо...

  4. Абсолютно не оправдываю водителя , все должен учитывать водитель , переходящего , перебигающего , выежающего !! Но когда уже сами пешеходы начнут думать , в темноте особенно у подобных машин , видимость от света фар 10 потолок 20 метров , а это очень маленький тормозной путь для экстренно торможения ! Уверен водители будут солидарны со мной в отличии же конечно от пешеходов !!!

    1. Тем более "близко полуночи" уверенна, на дороге не так много машин, могли и переждать, пока он проедет, а не надеятся на пешеходный переход!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button