ОбществоПроисшествия

"Ну, захотелось..." Поліція оперативно затримала рецидивіста, що зґвалтував дівчину у Миколаєві (ВІДЕО)

За півгодини після повідомлення про зґвалтування 15-річної дівчини поліцейські затримали злочинця.

23 липня близько 16:30 до Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що його неповнолітня донька стала жертвою насильника.

Среди белого дня в Николаеве изнасиловали
15-летнюю школьницу

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що, повертаючись додому, йшла через парк «Перемоги», коли до неї підійшов незнайомий чоловік та, погрожуючи, затягнув її у чагарники, де наказав роздягнутися та вступив із нею у статеві відносини проти її волі. Після скоєного злочинець відібрав одяг та два мобільних телефони дівчини та звелів їй сидіти тихо і забрати речі з-під пішохідного мосту через десять хвилин.

Через деякий час потерпіла почала кликати на допомогу, на що відгукнулись перехожі, які надали неповнолітній свій одяг та допомогли зателефонувати її батькові, який, не гаючи часу, звернувся до поліції.

Під час опитування потерпіла надала правоохоронцям детальний опис зовнішності її кривдника. Вже через півгодини один із нарядів патрульної поліції побачили схожого за орієнтуванням чоловіка, який, перебуваючи на автостанції, намагався залишити обласний центр.

Ґвалтівником виявився 46-річний місцевий мешканець, який неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за аналогічні злочини – за гратами він провів 19,5 років, двічі засуджений за зґвалтування (на 7 та 4 роки з 19,5). З місць позбавлення волі був звільнений три роки тому.

[do_widget id=text-16]

 

На питання, що керували ним сьогодні, коли він вирішив зґвалтувати дівчину, чоловік відповів:

«Ну, пьяный был. Ну, захотелось, как пьяному захотелось. Взял, затащил девчонку в кусты».

Наразі слідчими Центрального відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 152 КК України «Зґвалтування неповнолітньої», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років. Призначено проведення ряду відповідних експертиз.

– Потерпіла дала детальний опис татуювань, описала характерні прикмети одягу, за якими тут же було надане орієнтування по всім підрозділам міста, – розповідає начальник Центрального відділу поліції Руслан Осипенко. – До пошуку злочинця були залучені співробітники Центрального відділу поліції, патрульної поліції, кінологічна служба, що забезпечило оперативне затримання зловмисника. Наразі його затримано у порядку ст.208 КПК України та за узгодженням із місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за ч.3 ст. 152 КК України «Зґвалтування неповнолітньої» та ч. 2 ст. 186 «Грабіж, поєднаний з насильством».

Триває розслідування кримінального провадження, — повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Голова відділу комунікації поліції в Миколаївській області Олена Бережна зазначила у соцмережі:

«Тяжелая работа у следователей и оперов уголовного розыска. Надо иметь огромное самообладание, чтобы общаться устно с насильниками детей… Вот эта мразь в мастях, дважды отсидевшая за изнасилования, сегодня напала на 15-летнюю девочку, которая шла со вступительных экзаменов… Забрал всю ее одежду, чтобы выгадать себе время уйти… Прохожие сняли с себя футболку и помогли вызвать полицию. Действия полиции на твердую пятерку — через полчаса после звонка его по приметам уже взяли на автовокзале».

Читайте новини першими

Связанные статьи

19 комментариев

  1. кастрировать .. потом на кол !!!
    но это же не по эуропейски ??? эуропа не позволит !!!
    и что ?? 5 - 7 лет и все ???? снова насиловать ???

  2. Два раза сидел за изнасилование, а где же питушиные наколки! И вообще как он ещё до сих пор живой?

    1. Видать среди петухов главной мамкой был, по блату наверное не набили, за старательность.

  3. Да он больше на Шарикова похож, внешне и по повадкам.
    Абырвагл!!! Абырвагл!!! ПиТарк ты наш говорливый...

  4. Аплодисменты поймали, я думал вы и защищать , предотврощать подобное , грац Ёпта...

  5. Разве не ваши слова Зашищать и оборонять, может хз , как понял ловить и садить, бабушек и мелких приступников за делом, герои , простите я за вас, молодцы что схзватили но могли бы и остановить, патрули слабоваты , либо много кофию пьете

  6. упс , возможно слова перепутал , но клятва была бы норм зашибись, а если бы ещо и дело то вообись, а так выпускать приступников и обратно сажать , ну уж маразм

  7. И вот меня интересует вопрос, что психологи не говорят о тату , о большом количестве, разве ето не говорит о том что человек гордится о том что творит.Вот ето бесит , я не понимаю

  8. пристрелить при попытке к бегству .... и зарыть в безномерную (БЕЗИМЯННУЮ !!!) могилу ...
    и кому еще нужно , что бы ето чмо дальше продолжало жить и смердеть ???
    нашему гуманному государству ???
    что бы эта тварь жрала за деньги налогоплательщиков ,в том числе и этой изнасилованной девушки ( через 3 года она работать будет и платить налоги и кормить своего насильника ... это не справедливо !! не находите ???
    пора возвращать смертную казнь ...

  9. Я бы вернул смертную казнь. В виде самосуда. По решению суда.
    Например, за изнасилование.
    Т.е. суд установил что,этот биомусор реально виновен, потерпевшая опознала его - всё, приговорён к смертной казни путём самосуда. Самосуд имеют право совершать ТОЛЬКО потерпевшее лицо и родственники потерпевшего лица. И только по решению суда, и никак иначе. Вот так было бы справедливо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button