ОбществоЭкономика

В роботі Управління містобудування та архітектури Миколаївської міськради виявили більше 100 порушень

Управлінням Державної архітектурно-будівельної Інспекції у Миколаївській області проведено планову перевірку діяльності Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради.

Під час перевірки періоду 2015 – І квартал 2017 років виявлено порушення в роботі уповноваженого органу. Зокрема, Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки.

Окрім того, посадовими особами Управління встановлено факти порушення строків надання замовникам містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, вимагання у замовників документів, не передбачених чинним законодавством.

На підставі виявлених порушень прийнято 18 рішень про скасування дії паспортів прив’язки тимчасових споруд для зайняття підприємницькою діяльністю, 14 рішень про скасування та 1 про зупинення дії будівельного паспорту забудови земельної ділянки, 15 рішень про скасування та 103 про зупинення дії містобудівних умов та обмежень.

У тому числі, скасовано дію 7 паспортів прив’язок на розміщення тридцяти тимчасових споруд для зайняття підприємницькою діяльністю у Центральному районі Миколаєва на перетині вул. Оберегова та пр. Героїв України.

[do_widget id=text-16]

 

За результатами контрольно-інспекційних заходів Управлінню містобудування та архітектури Миколаївської міської ради надано припис про усунення виявлених порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, повідомила прес-служба ДАБІ України

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button