Происшествия

На відкритих територіях у Вітовському районі сталися масштабні пожежі

На території Миколаївської області з ранку 6 липня продовжують вникати пожежі на відкритих територіях. Так, випадки зафіксовані майже у всіх районах, а у деяких населених пунктах по декілька вогневих випадків одночасно. Крім того, вже зафіксовано 3 пожежі у Вітовському та Інгульському районах, площа яких склала понад 2 Га кожна.

Підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області працюють у посиленому режимі. Для ліквідації пожеж залучаються резервна техніка та особовий склад. В деяких випадках на місце пожежі направляються відділення із сусідніх або межуючих районів, повідомили в ГУ ДСНС області.

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області звертається до всіх громадян! Ситуація із пожежами на відкритих територіях викликає суттєве занепокоєння адже їх кількість б’є усі рекордні показники. Шановні громадяни! Суворо дотримуйтесь правил пожежної безпеки! Лише спільними зусиллями ми вбережемо природу та свої матеріальні надбання від вогняної люті! В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку 101!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button