ОбществоПроисшествия

Розслідується злочинна змова: у працівників "НАРП" вдома знайшли документи та авіа-обладнання до літаків та гвинтокрилів

6 червня працівники Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області та Управління захисту економіки, під процесуальним керівництвом військової прокуратури, провели ряд санкціонованих обшуків за місцем мешкання співробітників державного підприємства, а також в гаражах та транспортних засобах, що перебувають у їх користуванні.

Правоохоронцями вилучено технічну документацію, авіаційне обладнання й запчастини до літаків та гвинтокрилів, які будуть направлені для проведення експертного дослідження на предмет встановлення їхнього походження.

Розслідуванням встановлено, що держслужбовці заводу у злочинній змові з іншими особами, здійснюючи ремонт авіаційної техніки, вносили до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про закупівлю обладнання та комплектуючих деталей для авіації, на підставі яких перераховували державні кошти на поточні рахунки суб’єктів підприємницької діяльності з ознаками фіктивності.

 

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.3 ст.191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та ч. 2 ст.366 КК України «Службове підроблення».

 

Санкції статей передбачають до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Туфта, показуха, ничего не будет. Потому что Украина по всем статьям банкрот. А тут явные действия на уничтожения военной авиации страны. Молодцы ФСБ.

  2. Хорошо что я там не работал у меня бы и вертолёт нашли ;) если бы продать не успел;)

  3. Судя по фото вся эта рухлядь 60-х и 70-х годов выпуска и давно списана. Просто люди все это могли взять со свалки при заводе пока еще не зарыли в яму как это всегда делалось. Кстати на свалку привозили не только старое но и новое оборудование, еще в заводской упаковке, которому истек срок хранения. Лучше бы наши "славные" сыщики искали настоящих воров с таким же рвением.

  4. РАССЛАБЬТЕСЬ! НЕМА ТУТ ЗМIНИ!
    У каждого, кто был участником трудовой жизни великого СССР (либо у их деток, перенявших опыт старших как результат НАСТАВНИЧЕСТВА ) дома есть хоть одна бздюшка (даже безделушка) стыренная на работе!
    Ну, а это - просто мастрество!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button