Происшествия

Дві пожежі за день у Корабельному районі. Більше, ніж 5 га території, рятували пожежники від вогню

Протягом п’ятниці 30 червня рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини двічі залучались на гасіння пожеж сухої трави.

Найбільше за площею загоряння виникло на відкритій території по вул. Єсеніна. Пожежа охопила територію 4,5 га. Залучалось 9 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

Друга пожежа виникла по вул. Тернопільській (горіла суха трава на пустирі за школою № 48). Площа загоряння становила 800 кв. м.

В обох випадках причиною стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи, — повідомили для «Корабелів.Інфо» у прес-службі ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

[do_widget id=text-16]

 

Рятувальники Миколаївщини наголошують: Основна причина пожеж в екосистемах — це саме людських фактор. Необережно кинутий недопалок, залишене непогашене багаття, спалювання сухої трави спричиняють такі пожежі.

Тому звертаємося до населення! Не провокуйте пожежі в екосистемах, не наражайте на небезпеку себе та оточуючих! У разі виникнення пожежі телефонуйте до Служби порятунку 101!

Напомним, мы писали год назад: В Корабельном за сутки — более 5 пожаров на открытых территориях. Жители снова тушили траву на пустыре за школой № 48 (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button