КультураОбщество

Колективи палацу культури "Корабельний" привітали військових авіаторів з Днем Конституції

27 червня, напередодні 21-ї річниці Дня Конституції України, за підтримки управління з питань культури та охорони культурної спадщини  та адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради творчий колектив міського палацу культури «Корабельний» завітав до В/ч А3767 Повітряних Сил Збройних Сил України, щоб привітати наших захисників зі святом Головного Закону України.

У гарнізонному Будинку культури зібрався особовий склад військової частини, який в урочистій обстановці привітав командир В/ч А3767 — полковник Данильченко А. В. Потім було зачитано розпорядження про присвоєння червгового військового знання окремим солдатам.

Борисенко Є. В., заступник командира по роботі з особовим складом теж привітав усіх присутніх зі святом та передав слово аматорам художньої самодіяльності.

 

Яскрава тематична концертна програма складалася як з вокальних, так і хореографічних номерів. Свою пісенну творчість дарували Ірина Середа та Світлана Омельчук, солістки народного вокального ансамблю «Океаночка» (керівник Сергій Реутов), Тетяна Герман, керівник театру ім. М. О. Троянова, Світлана Овсяннікова, керівник студії естрадного вокалу «Звезда» та учасниця цієї студії – Марія Берсан.

Запальні європейські та латиноамериканські танці глядачам дарували Петренко Єгор та Колосовська Вероніка, дует народного ансамблю спортивно-бального танцю «Фантазія» (керівник Юрій Крижановський), Кудрін Максим і Палагіна Ангеліна, дует зразкового ансамблю спортивно-бального танцю «Улыбка» (керівник Олена Заборовська). Ірина Лесів, солістка народного ансамблю циганської пісні і танцю «Бахтале» (керівник на громадських засадах Володимир Юрковський, заслужений працівник культури України) запалила душі і серця усіх присутніх емоційним циганським танцем.

 

Окрім співу й танців, глядачі змогли насолодитися чудовими акробатичними номерами у виконанні учасниць циркової студії «Баттерфляй» (керівник Тетяна Зуєва): Вікторії Данилевич, Юлії Воєнної та Поліни Лисенко.

 

По завершенню святкового концерту Євген Борисенко нагородив творчий колектив ММПК «Корабельний» почесною грамотою за активну участь у військово-патріотичному вихованні особового складу В/ч А3767 та з нагоди 21-ї річниці Дня Конституції. А усім артистам Євген Леонідович від імені усього командування вручив солодощі, які стали до снаги маленьким зірочкам.

Глядацька зала проводжала наш колектив бурхливими оплесками, а для нас – це як «бальзам на душу», найвища нагорода за наш творчу працю.

Максим Коровай, заступник директора
з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button