Происшествия

Угнав авто від супермаркету в Корабельному районі, та "заглох" на ньому... Тепер злочинець має відсидіти у в'язниці 3,5 роки

9 червня Корабельний районний суд засудив до 3,5 років позбавлення волі угонщика авто зі стоянки супермаркету «ЕКО-маркет» по вул. Океанівській (колишній вул. Артема), 41.

Як сказано у вироку, обвинувачений раніше розшукувався через злісне ухилення від явки до суду на розгляд декількох справ щодо вчинення ним злочинів за ч.2 ст.289 (угон), ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України.

21 травня 2016 року (близько 18:00), перебуваючи на стоянці супермаркету, підсудний з корисливих мотивів пошкодив замок дверей та проник до автомобіля, який завів шляхом пошкодження дротів запалення двигуна, та зник з місця вчинення кримінального правопорушення на даному транспортному засобі, розпорядившись ним на свій розсуд.

«Обвинувачений вину визнав повністю, у вчиненому розкаявся, в судовому засіданні обвинувачений не оспорював обставин незаконного заволодіння автомобілем ЗАЗ Таврія-Славута д/н ВЕ 2874АО зі стоянки супермаркету «ЕКО-маркет»… Суду також пояснив, що автомобіль залишив по вул. Колонтай у м. Миколаєві, бо у нього закінчилося пальне і він пробив колесо», — сказано в рішенні суду.

З  5 травня 2017 року при розгляді даного кримінального провадження підсудний знаходиться у Спеціалізованій туберкульозній лікарні Снігурівської виправної колонії №5 Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button