Происшествия

На пр.Богоявленському затримали п'яного "маршрутника", до авто якого силоміць затягли жінку і 2 дітей (ВІДЕО)

Близько 21-ої години вчора патрульні отримали повідомлення про те, що в Інгульському районі Миколаєва невідомий чоловік силою затягнув в маршрутний транспортний засіб (Volkswagen білого кольору) жінку та двох дітей (3-х та 5-ти років).

«Невдовзі, на проспекті Богоявленському інспектори побачили схожий автомобіль та наказали водію зупинитися. Та він проігнорував їх вимогу і лише прискорився.

Охоронцям порядку вдалось наздогнати втікача на вулиці Південній. Він намагався продовжити рух, ледь не травмувавши інспектора, тож до нього були застосовані фізична сила та кайданки», — повідомили в патрульній поліції Миколаєва.

В салоні крім водія перебував його товариш з жінкою та дітьми. Жінка підтвердила, що вони дійсно посварились із чоловіком, але претензій вона до нього не має.

У водія патрульні побачили явні ознаки алкогольного сп’яніння, але на місці пройти відповідний тест він відмовився. В медустанові 32-річний водій пройшов тест на «Драгері», результат — 2,74 проміле.

[do_widget id=text-16]

 

На водія охоронці порядку склали адмінматеріали за невиконання вимоги про зупинку, керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила посвідчення водія та в стані алкогольного сп’яніння.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. тут хорошо отработали, мне понравилось, я даже порадовался за милицию или как там хз., в натуре...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button