Экономика

Засідання комітету Асоціації портів України з механізації, технології та інформатики - за участю фахівців ДП «СК «Ольвія»

1 червня 2017 року в Одесі, в рамках проведення XVI Міжнародної виставки «Інтер-ТРАНСПОРТ», відбулося виїзне засідання профільного комітету Асоціації портів України з механізації, технології та інформатики.

В роботі профільного комітету взяли участь члени комітету та запрошені фахівці, серед яких від Миколаївського держпідприємства «СК «Ольвія» були присутні Сергій Орденідзе, Сергій Моргун та Ханіф Джемліханов.

З вітальними словами до учасників виїзного засідання профільного комітету звернулися Генеральний директор Асоціації «Укрпорт» В. Ільїн та голова КМТІ, проректор з наукової роботи ОНМУ О. Немчук. Під час роботи комітету були розглянуті наступні питання:

— Про зміни в законодавстві України з вантажопідйомної техніки. Плани розробки і впровадження нових правил.

— Пропозиція приводної техніки Schneider Electric.

— Двигуни Вольво Пента. Застосування їх в портах України.

— Переваги вивантаження вагонів мобільними гідравлічними перевантажувачами TEREX FUCHS.

— Комплексна пропозиція щодо змінно-запасних частин і сервісних комплектів, а також сервісного обслуговування техніки клієнтів (ТОВ «Форкс»).

Крім того, члени комітету відвідали виставковий стенд компанії ТОВ «Форкс», де відбулася демонстрація та тест-драйв нового портового тягача KALMAR, виготовленого на замовлення ДП «СК «Ольвія».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button