Экономика

Зустріч транспортної інтелігенції з 11 країн: ДП «СК «Ольвія» бере участь у міжнародній виставці-конференції «Інтер-ТРАНСПОРТ»

31 травня стартувала ХVІ Міжнародна виставка-конференція «Інтер-ТРАНСПОРТ», яка проходитиме у місті Одесі протягом трьох днів.

Виставка відбувається під девізом «Діалог. Довіра. Дія» та є традиційною зустріччю транспортної інтелігенції з різних країн — партнерів, друзів, керівників транспортної галузі та вантажовласників із споживачами транспортних послуг.

Цей захід проводиться відповідно до плану Організації Чорноморського Економічного Співробітництва (ОЧЕС). Координацію заходів здійснює Міністерство інфраструктури України, Міністерство закордонних справ України та Одеська облдержадміністрація.

Участь у виставці-конференції беруть близько 100 компаній з 11 країн світу (Україна, Білорусь, Естонія, Австрія, Швейцарія, Бельгія, Німеччина, Литва, Нідерланди, Швеція, Великобританія).

Представники Миколаївського ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» також беруть активну участь у даному заході, демонструючи презентаційну експозицію підприємства.

Нагадаємо, ми писали: Стивідорну компанію «Ольвія» з дружнім візитом відвідали представники посольства Королівства Нідерландів в Україні

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. клоунада.....премьера прошла с успехом, браво

  2. такой пиар бывает на кануне грандиозного [censored] " ...
    скоро , значит , грядут перемены .. и они , как обычно , ничего хорошего работягам порта не принесут ...
    а некоторые с сияющими лицами ... ну им покуй , какая з\п у слесарей в крановом или у сантехников , или в такеллажке , БАВТ ...

    1. Цензор "заточений" на лексикон послідовників " русскава мира" . :-) Ані нє руґаются , ані на ньом разґаварівают . :-) :-)

Back to top button