Экономика

НА ДП «СК «Ольвія» розпочато тестування інформаційної системи «E-PORT»

17 травня 2017 року на ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» в тестовому режимі розпочато експлуатацію системи «E-PORT» з використанням платформи планування ресурсів підприємства.

Реалізація проекту «E-PORT» на базі ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» була розпочата за ініціативою Міністерства інфраструктури України ще наприкінці 2015 року. Впровадження цієї інформаційної системи дозволить оптимізувати процеси, пов’язані з доставкою та відправкою вантажів у морських портах. Система також є рішенням наступних задач:

— підключення до єдиної інформаційної системи задіяних сторін, а саме: порт, експедитори, митниця, державна прикордонна служба;

— прозорість оформлення вантажів;

— прискорення вантажообігу;

— електронний контроль керівництва підприємства за діяльністю підрозділів;

— електронний контроль проходження всіх портових операцій у режимі реального часу;

— впровадження світових стандартів управління закупівлями в електронній формі, підвищення ефективності та прозорості закупівель;

— оперативний електронний контроль виконання плану та факту доходів, видатків і фінансових операцій, що здійснює керівництво підприємства.

Етап тестування системи проходитиме паралельно зі звичайною роботою структурних підрозділів до моменту опрацювання працівниками підприємства всіх операцій в системі, формування необхідних первинних форм та проведення аналізу інформації, що була оброблена за період тестування інформаційної системи «E-PORT».

За попередніми оцінками, період тестування інформаційної системи складатиме один місяць та може бути подовжений в залежності від опрацювання інформаційної системи працівниками підприємства, — повідомили на офіційному сайті ДП «СК «Ольвія».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button