ОбществоПроисшествия

На скандальному засіданні Миколаївської облради побили журналіста «Інтера»

На засідання чергової сесії Миколаївської обласної ради побили власного кореспондента телеканалу «Інтер» Кирила Ющишина.

Про це передає член комітету НМПУ, медіаюрист у Миколаєві Тетяна Локацька.

Спеціальний кореспондент телеканалу «Інтер» Кирило Ющишин розповідає, що його побив, скоріш за все, охоронець губернатора:

«Чоловік, який постійно ходить з губернатором, мабуть, його охоронець, схопив мене за руку і відтягнув з місця, де я стояв у залі засідання. Я вийшов у хол і вирішив його сфотографувати, натомість він вихватив у мене телефон і викрутив руку. Нас розборонило троє патрульних поліцейський. Тепер цей чоловік, якого називають Діма, розповідає, що я терорист і даю проти нього неправдиві свідчення», – поділився з НМПУ потерпілий.

Кирило розповідає, що переплутати його з терористом було складно, адже він постійно в облраді був з бейджем, де зазначено, що він журналіст.

Зазначимо, що перед початком засідання чергової сесії Миколаївської обласної ради будівлю ОДА пікетували відразу кілька груп миколаївців, загальна кількість яких – близько 150.

На площі перед будівлею акцію проводили «портовики», які виступають проти чинного керівництва морпорту. Ще одна група протестує проти затоплення Олександрівського водосховища і будівництва Ташлицької ГАЕС.

У холі ОДА перед сесійним залом зібралися актори російського театру, які прийшли підтримати директора театру Миколи Кравченка, питання про звільнення якого значиться на порядку денному сесії. Вони намагалися потрапити в зал, але їх не пускали.

Також в сесійний зал намір пройти атошникі, які хотіли проконтролювати голосування за визнанням РФ країною-агресором, а також питання про звільнення директора російського театру Миколи Кравченка. Періодично в холі виникали конфлікти.

На вході до сесійної зали чергували співробітники поліції, які дуже ретельно “фільтрували” всіх бажаючих увійти: запрошених, навіть чиновників і журналістів, просили пред’явити документи і тільки потім впускали до зали.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Савченко сам выглядит как гориллоподобный бандос, и охрана у него такая же, не обремененная интеллектом.

  2. Ясное дело что " Інтер" - рупор " русскава мира" , приехал снимать сюжет о том , как "бандеравцы" обижают "несчастных" сепаров .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button