Общество

Затриманий на хабарі начальник відділу Миколаївського облвійськкомата може вийти під заставу у 0,5 млн грн

Військова прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону спільно з працівниками Управління захисту економіку в Миколаївській області ДЗЕ Нацполіції України затримали майора, заступника начальника відділу комплектування та призову Миколаївського обласного військового комісаріату під час одержання неправомірної вигоди в сумі 1,5 тис. дол. США.

Як повідомили в прес-службі військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України, затриманий майор отримав хабар за сприяння в ухиленні від призову на строкову військову службу до Збройних Сил України.

22 квітня за клопотанням військової прокуратури Центральний райсуд м. Миколаєва обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливість внесення застави в розмірі 500 тис. грн.

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону затриманому офіцеру повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (отримання хабара)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Привычка, это [censored] не здоровая! Он просто не привык и не умеет работать без хабаря! Домой стыдно идти пустым...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button