ОбществоПроисшествия

Рятувальники ліквідовують наслідки погіршення погодних умов у Миколаєві

Минулої доби на території Миколаївської області спостерігалося погіршення погодних умов, а саме: шквальний поривчастий вітер та опади у вигляді дощу та мокрого снігу. В результаті цього на території області зафіксовані випадки падіння дерев та відключення електропостачання у населених пунктах.

Служба автодоріг закликає миколаївців утриматись від поїздок і попереджає
про можливе закриття трас

Так, станом на 08:00 21 квітня від електропостачання відключено 14 населених пунктів (у 9 районах області та у м. Миколаїві).

Зареєстровано 9 епізодів падіння дерев по місту Миколаєву. Для ліквідації наслідків залучались відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Корабельного р-ну та 10 взводу Державного воєнізованого гірничо-рятувального (аварійно-рятувального) загону.

Також минулої доби співробітники ДСНС залучалися для надання допомоги у вилучені автомобілів, які з’їхали  в кювет. Загалом надано допомогу 10 особам, серед яких — водії та пасажири.

За прогнозами Миколаївського обласного центру з гідрометеорології 21 квітня очікуються опади вдень у вигляді дощу та мокрого снігу, вночі місцями налипання мокрого снігу, хмарно, вітер північно-східний 15-20 м/с, температура повітря вночі 0 — 5° морозу, вдень 1-6° тепла.

[do_widget id=text-16]

 

Рятувальники Миколаївщини звертаються до всіх громадян! Будьте пильними та обережними. По можливості уникайте дальніх поїздок, на дорогах будьте обережними. Бережіть себе та своє життя! В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку 101!

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button