Происшествия

В Корабельному районі квартирантка викрала з арендованої квартири побутові речі та будматеріали

До Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулась 31-річна жінка із повідомленням про те, що вона стала жертвою крадійки. Так, зі слів потерпілої, протягом декількох місяців вона здавала своє житло в оренду. Коли заявниця вирішила перевірити своє помешкання, то виявила, що квартирантка відсутня, а з приміщення квартири зникли побутові речі та будівельні матеріали, які вона придбала для проведення ремонтних робіт.

Правоохоронці встановили місцезнаходження орендатора та з’ясували, що 34-річна жінка дійсно причетна до скоєння крадіжки. Зловмисниця, зізнавшись у скоєнні злочину, розповіла, що викрадені речі вона реалізувала, а кошти витратила на власні потреби. Вживаються заходи щодо повернення майна потерпілій.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Вирішується питання щодо оголошення зловмисниці про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії, — передає відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button