Общество

“Я - наступний”. Миколаївські активісти запрошують на флешмоб проти розквіту криміналітету

Миколаївський активіст Олександр Діордієв
запрошує усіх небайдужих приєднатися до акції протесту — флешмобу «Я — наступний», що відбудеться 18 квітня біля будівлі обласної державної адміністрації, аби вимагати від представників влади взяти на особистий контроль ті питання, через які можуть здійснюватись напади на миколаївців:

«Не так давно ми збирались на Майдані протестувати проти корупції у Миколаївській області та передали звернення Президенту. Що змінилось за цей час? Які успіхи у влади у боротьбі з криміналітетом, якому депутати обларади звітують смсками? Чи позбавлені ці депутати можливості і надалі розкрадати область?

Хоча змінились голова миколаївської ОДА, прокурор, голова МВС та СБУ у Миколаївській області все залишилось як і було. Чому не має видимої роботи поліції та прокуратури? Лише тільки за наполегливою вимогою/ініціативою проукраїнських активістів починають, без бажання, провадити якісь дії.

Більше того, сьогодні єдині з ким криміналітету на вдається домовитись — це активісти.

І відчуваючи свою безкарність, на активістів почали здійснювати напади серед біла дня, на очах у наших дітей.

Очередное покушение: в Николаеве стреляли
в активиста Дениса Барашковского

Два роки боротьби, десятки запитів Дениса, щоб примусити владу реагувати на незаконні дії… І як наслідок — не наведення порядку владою, а напад на нього.

І я хочу сказати, що цей випадок не поодинокий. Деякі випадки ви самі пригадаєте, коли на активістів і волонтерів нападали і про це ставало відомо ЗМІ. Про деякі я дізнався на днях у особистому спілкуванні. Жертвами нападів стають волонтери, активісти, журналісти…

Денису Барашковському пощастило.

Не спокушайте долю. Якщо буде ще один напад — то він буде через вашу бездіяльність. Ми можемо лише здогадуватись про замовників цих нападів, але ми вимагаємо від представників влади взяти на особистий контроль ті питання, через які можуть здійснюватись напади:

— Незаконний автовокзал. Необхідно ввести жорсткий контроль та штрафні санкції з боку Укртрансбезпеки (УТБ), управлінь транспорту області і міста, податкової за відсутність квитків. Жорсткий контроль та штрафні санкції з боку УТБ і поліції за відправлення з міських зупинок та місць не пристосованих для відправлення міжміських автобусів.

— Ініціювати комплексну перевірку Міністерства екології, прокуратури області, профільного управління стосовно тисяч земельних ділянок, які були розпродані на території національного парку “Білобережжя Святослава” на Кінбурнській косі.

— Недопущення проявів сепаратизму в області, захист волонтерів та волонтерської діяльності у Миколаївській області.

Листи з цим зверненням і нашими підписами ми направимо завтра на СБУ області, поліцію, штаб оборони області, який очолює голова миколаївської ОДА. Також ми пропонуємо всім небайдужим городянам підписати це звернення. Я знаю, багато людей вже не вірять у дієвість мирних акцій, але не втрачаємо надію.

Тільки разом зможемо перемогти.

У вівторок, 18-го квітня, о 10:00 під ОДА запрошую приєднатись до флешмобу “Я — наступний”, щоб продемонструвати, що замість одного активіста прийдуть десятки, і що кожен з нас може стати наступною жертвою нападів криміналітету, поки влада не реагує на беззаконня».

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Да николаевских уголовников в лицо весь город знает! Богомаз, пелипас, мультик и т.д.

  2. Уважаемый ахтивист дол..б, твои флешмобы это что мертвому припарки, хочешь ровеселить Сеньку с Сявой театральным действом? Получишь только жменю грязных пятаков. Тебя грабят президент, парламент и правительство, а ты им дешевые спектаклики показываешь. Ахтивисты как раз и погубили Украину своей тупизной и дебилизмом. И никогда и нигде ничего серьезного не решали и не решат. Запомни все решают деньги, вы сами доахтивистились до этого, продавшись на майдане за печенюшки настоящим режиссерам ваших дешевых флешмобов.

    1. Мудрый совет дает мудрец. Сиди тихо и не дергайся пока тебя стригут. Это наверно пример из жизни великорросов. Как в Краснодаре, жди пока тебя и твою семью вырежут как овец.,... И не вздумай нигде с АХтивистами флешмобить иш чего вздумали супостаты. Ни тем вы на Майдане продались надо было не за печенюшку, а за нефть за газ и за золотые купола, что душу нашу радуют!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button