Общество

У дитсадку «Вишенька» в Корабельному районі виховують маленьких патріотів

21 березня в дошкільному навчальному закладі № 106 «Вишенька» пройшло музично-спортивне свято «Маленькі козачата», метою якого було виховання маленького патріота, а саме — нового українця.

Прагнення залучити дітей до українських коренів й спонукало інструктора з фізкультури Колесник Світлану Всеволодівну та музичного керівника Сідашову Олену Іванівну разом з вихователями  старшої групи організувати це свято разом з батьками.

Вже на початку свята у танку було відображено давню традицію зустрічати гостей з рушниками. Вдало підібрана музика, атрибути та постановка не залишили байдужим нікого.

В патріотичному вихованні величезне значення має приклад дорослих. Тож враховуючи цей фактор, на свято був запрошений отаман громадської організації «Богоявленське козацтво» Параскун Сергій. Він поділився з дітьми цікавою розповіддю про славетних козаків, продемонстрував вправне володіння шаблею, провів цікаві конкурси з дорослими. Під час проведення забави з «Перетягування підкови» татусі показали свою спритність та силу, а матусі свою винахідливість в грі «Зніми шапку».

Під час свята маленькі козачата «Січовики» та «Запорожці» вправно справлялися із конкурсними завданнями в естафетах «Розведи багаття» та «Зваримо юшку». Батькам також довелося проявити свою спритність в естафетах «Веселі рибалки», «Перевізники» та «Кроком руш!».

Свято було насичене піснями, танцями та віршами. Завдяки цьому в маленьких серцях наших вихованців було закладено зернятко любові та шани до України.

Нагородою дітям стали медалі, випечені матусею Тарнопольської Діани з висловом «Козацькому роду нема переводу!», а батькам вручили грамоти за активну участь у змаганнях.

Дорослі та діти були задоволені, а це означає, що свято вдалося!

Інструктор з фізкультури С.В. Колесник
Музичний керівник О.І. Сідашова

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Отдаешь ребенка в садик, дополнительно приплачивая, а туда приходят мужики в шароварах и начинают его тискать. И называют это безобразие "патриотическим воспитанием". Как-то это...

        1. "инфа" - лапотник , выпей кружку браги , закуси окрошкой и вперед на историческую родину в кацапский медвежий угол . Засиделся ты в теплых краях , пора домой .

  2. А почему "доблестный" кОзак не в АТО? Смотрю, после его перебазировки в Очаков - морда только шире стала!

      1. а за кого там воевать? Что кто то не может поделить ресурсы и деньги? сам в тылу сидишь и воду мутишь. Хочешь что б и у нас было как на востоке

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button