Спорт

Миколаївські боксери їдуть на чемпіонат України в Івано-Франківську область

Два золота, два срібла і три бронзи — такі нагороди привезли спортсмени Корабельного району з відбіркового турніру південного регіону. Хлопці змагались три дні в Одесі.

Максим Філевський, учень ЗОШ №54, провів бій із минулорічним чемпіоном України і переміг.

Боксер каже, виходити на ринг із досвідченішим спортсменом завжди непросто, але він пишається своєю роботою.

“Я зробив все, що від мене залежало, виклався на всі сто. Радий, що зміг перемогти”, — зазначив юний спортсмен.

Ще один переможець — це гімназист з Корабельного району Дмитро Бенюх. У хлопця вже низка виграшних боїв, але саме цей відкрив йому двері на чемпіонат України.

“Це дуже перспективній спортсмен і я впевнений, він покаже все, на що здатен, на чемпіонаті в квітні”, — каже старший тренер області Віталій Бакалець.

За словами тренера, також на всеукраїнські змагання поїде й Ілля Марковський, учень Миколаївської гімназії №3. Хлопець здобув друге місце на відбіркових змаганнях, але за набраними балами отримав шанс виступити на чемпіонаті.

У Миколаєві відбувся відкритий чемпіонат міста з боксу.
Спортсмени Корабельного району — знову кращі

Задоволений Віталій Бакалець і учнями школи № 40 Артуром Алфімовим та Рінатом Чужмаровим. Вони отримали бронзу на регіональних змаганнях:

 

Всього у регіональному чемпіонаті взяли участь 87 спортсменів з трьох областей: Миколаївської, Одеської та Херсонської. Усі фіналісти в кінці квітня зустрінуться у місті Надвірна Івано-Франківської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button