Происшествия

Корабельний районний суд засудив злодія за крадіжку у бабусі, "накинувши" строк позбавлення волі й за інший злочин

В провадженні Корабельного районного суду міста Миколаєва перебувало кримінальне провадження за обвинуваченням Єгорова Ігоря Олеговича у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України, а саме – таємного викрадення чужого майна (крадіжки), вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб.

В ході судового розгляду було встановлено, що 18.07.2016 року у вечірній час Лозоватий Д.С. (відносно якого ухвалою Корабельного районного суду м.Миколаєва від 02.10.2016 року кримінальне провадження за даним фактом закрито у зв’язку із відмовою потерпілої від обвинувачення) вступив з обвинуваченим Єгоровим І.О. в попередню змову на вчинення крадіжки майна, яке належить його бабусі Семененко М.В. та зберігається за місцем їх спільного проживання. Домовившись про вчинення крадіжки чужого майна, Лозоватий Д.С. та Єгоров І.О. пришли до квартири, звідкіля із сейфу, розташованого в коридорі, таємно викрали кошти у сумі 6000 гривень, які належали потерпілій Семененко М.В. Після чого з місця вчинення злочину Лозоватий Д.С. та Єгоров І.О. зникли, розпорядившись викраденим на свій розсуд, чим заподіяли потерпілій матеріальну шкоду на згадану суму.

Вироком Корабельного районного суду від 13 березня 2017 року обвинувачений визнаний винуватим у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, і йому призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки.

Суд вирішив на підставі ч.1 ст.71 КК України до покарання, призначеного за даним вироком, частково приєднати невідбуте покарання за вироком Корабельного районного суду м.Миколаєва від 25.11.2013 року і за сукупністю вироків визначити Єгорову І.О. остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців.

На даний час вирок не вступив в законну силу, і протягом 30 днів учасники вправі його оскаржити до Апеляційного суду Миколаївської області, — зазначає прес-секретар Корабельного районного суду м. Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button