Общество

Незаконна АЗС, яку лобіював мер Сєнкевич, порушила чимало норм і вже півроку не платить місту оренду. Суд триває

2 березня у Господарському суді Миколаївської області  (суддя Олейняш Є.М.) відбулось засідання щодо законності авто-заправочного комплексу на вул. Карпенко, в районі «морехідної школи». Позивач Миколаївська міська рада (третьою стороною на боці позивача Суслова Т. М., депутат по відповідному округу), вимагають скасувати угоду оренди землі на зазначеному місці, яка була надана ТОВ «Оверті» у 2006 році (пролонговано у 2010 та 2015 роках).

Для громадського контролю за судовим розглядом прийшли місцеві жителі та активісти.

Ранее сообщалось:
Депутат горсовета от «Самопомощи» просит ГПУ открыть
уголовное производство на мэра-однопартийца Сенкевича

У ході слухання з’ясувались кричущі подробиці. У 2006 році оренда надавалась для авто-сервісного комплексу, закусочної, торгівельних приміщень, а не для спорудження авто-заправочної станції (з розміщенням чималеньких паливних ємностей). АЗС є об’єктом підвищеної небезпеки до розміщення, проектування та спорудження якого пред’являються особливі вимоги з урахуванням екологічної та техногенної безпеки.  А «бензоколонка» знаходиться на значно меншої відстані до житлових будинків ніж це вимагають державні будівельні норми. Розміщення суперечить Генеральному плану забудови міста. Обов’язкові громадські слухання не проводились. Мало того, орендар не вносить орендну плату вже півроку. За фактами порушень законодавства відкрито кримінальне провадження.

Горсовет разорвал договор со скандальной
заправкой «ОККО» в Николаеве

Але наразі у судовому засіданні оголошено перерву для витребування додаткових необхідних документів, — повідомив голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

    1. Читай на русском у себя в РФ . Задрали троли кремлядские , еще начнут сообщения на ошибки проверять . У нас в отличии от рашки свободная страна , каждый пишет как может .

  1. нет,ну это треш какой-то,почему как только в городе построят что-то современное,красивое,нужное,типа той же Мафии,этой заправки итд-сразу столько шума,а то что весь город из будкограда состоит-всем нравится и депутатам и общественникам...

    1. Треш, это когда дебилоиды типа вас, за незаконность свои задницы рвут в комментариях.

      1. Меня мало волнует ее законность, когда там хороший бензин, сносная, как для фастфуда, еда и обслуживание.

    2. Выучи ридну "спивуче-тэлячу" и ещё раз внимательно и вдумчиво прочти статью, если есть чем думать.
      Владелец АЗС не платит аренду за землю на которой он ведёт бизнес, по всем ГОСТам заправка там НЕЗАКОННО построена.
      Касательно быдло-рыгаловки мафия, там тоже одни нарушения ГОСТов и законов, а побухать ты и не только в мафии можешь, наливаек в городе и так валом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button