Общество

Покарати водія та навести лад на маршруті: мати хлопчика, якого в темряву виштовхали з салону, збирається до суду (ВІДЕО)

У Миколаєві водій «маршрутки» № 91 відмовився везти 10-річного хлопчика і виштовхав його із салона, бо дитина була єдиним пасажиром.

В Корабельном «маршрутчик» выгнал
из автобуса ребенка, а позже еще и
накинулся на возмущенную мать

Сталося це пізно ввечері на виїзді з міста, тож, хлопчику довелося в темряві по трасі в негоду самому добиратися додому, — йдеться в сюжеті ТСН.

 

Анатолій Крецу розповідає, що до потрібної зупинки водій не доїхав 2 кілометри.

«Він мене штовхнув – і я ледве не впав. А він розвернувся і поїхав швидко», — розповів хлопчик.

У цей час на нього чекала мати.

«Ішла дитина через поле. Уявляєте? Один ішов. Ожеледь, темінь, страшно, собаки. Він перелякався, почав плакати», — розповідає Оксана Крецу.

Жінка знайшла цього водія. Утім, замість вибачень, і сама отримала від нього стусанів.

 

Знайшовши водія, жінка намагалася з’ясувати, чому він так учинив. Натомість водій, за словами матері хлопчика, її вдарив.

«Він мене рукою схопив і кулаком ударив ось сюди (показує на бік обличчя — прим. ред.). Добре так ударив, я злякалася. Я думала, він мене задушить», — зізнається мама хлопчика.

Вона поскаржилася до поліції, там почали розслідування за фактом завдання легких тілесних ушкоджень.

«Наразі очікуються результати судово-медичної експертизи. Після чого буде вирішуватися питання щодо можливої перекваліфікації», — пояснила інспектор Антоніна Лашта.

Начальники водія його поведінку виправдовують.

«Погана погода, слизько, один пасажир – тому він не повіз дитину. Поки висновків кримінального провадження не буде, я його не звільнятиму. Але він буде усунутий від роботи», — розповів директор підприємства-перевізника Віктор Мироненко.

«Возможно, из-за плохой погоды водитель не довез ребенка
до конечной», — директор фирмы-перевозчика в Корабельном районе

Місцеві ж кажуть, що такий випадок не є унікальним, бо водії цього маршруту регулярно ввечері недовозять пасажирів до кінцевої зупинки, оскільки їм це невигідно.

«Доводиться скандали постійно влаштовувати», — каже жителька Миколаєва Катерина Сачинська.

Один із водіїв визнає, що серед колег є негласна домовленість: після 17:00 ігнорувати частину маршруту – до військового містечка, в якому живе небагато людей, не їздити.

Натомість у міськвиконкомі запевняють, що водії зобов’язані їхати до кінцевої зупинки навіть із порожнім салоном – і за порушення обіцяють суворо карати.

«Будемо ставити питання про перегляд партнерських стосунків міської влади з цим перевізником», — каже заступник міського голови Миколаєва Антон Турупалов.

Утім, матір Толіка налаштована рішуче: щоб навести лад на цьому маршруті та покарати водія, збирається іти до суду (разом зі своїми сусідами).

Лілія Родіна, ТСН

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Нужно наводить порядок с транспортом в городе. "Поднимателей бабок с асфальта" засуживать вместе с покровителями. Таксистов начали ровнять - так дорогу перекрыли. У маршруток вообще мрак.
    Нужно пустить маршрутку № 50 тоже от кладбища за Балобановкой, нечего устраивать стоянку возле АТБ. Или маршрут №2 - стояка у перехода, вечно стоит 4-5 машин ,а должны ездить - перевозить людей.
    Кажется в Америке есть закон о такси оно не должно стоять у бордюра, а всегда ездить. В фильмах, обратите внимание, чел машет рукой и останавливает пустое такси, у нас ...

  2. Ситуация с городскими перевозками требует срочного реформирования.
    Без муниципального транспорта, как альтернативы, порядка не будет НИКОГДА!

  3. Уважаемый Виктор Мироненко., мне очень хотелось бы с вами кто - то поступил точно также, как этим мальчиком. Я посмотрела бы, как бы вы тогда поступили.

  4. А почему не взяли интервью у водителя маршрутки? Хотелось бы услышать и его виденье инцидента.

    1. Лично мне хватило высказывания его руководителя, который даже не пытался сгладить конфликт. У них отношение к людям как 4 гривнам...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button