Экономика

Разом з японцями логістику Півдня України обговорювали в МІУ й миколаївські портовики

21 лютого в будівлі Міністерства інфраструктури України відбувся семінар Японської агенції міжнародного співробітництва (JICA) «Логістика Півдня України», у якому взяли участь і представники ДП «СК «Ольвія».

Відкрив семінар заступник Міністра інфраструктури України з питань європейської інтеграції Віктор Довгань. У своїй промові він зазначив:

«Ми дуже цінуємо підтримку Японського уряду. Робота з нашими японським партнерами була розпочата минулого року, вона носить характер реальної практичної підтримки. Ми цінуємо, що JIKA приділяє увагу інфраструктурі Півдня України та особливо сконцентрована на будівництві Миколаївського мосту та реконструкції порту Южний».

«Підготовчий огляд проекту будівництва Миколаївського мосту в Україні був зроблений Японським агентством міжнародного співробітництва («JICA») у 2011 році. Проте тепер він потребує перегляду, і JICA вирішила провести дослідження транспортних систем в Південному регіоні України», — розповів Віктор Довгань.

За підтримки з боку уряду України, протягом ІV кварталу 2016 року дослідницька команда JICA провела досліди та виїзди на місця у Києві та Південному регіоні України, за результатами яких на семінарі було презентовано попередній звіт щодо поточного стану та перспектив інфраструктурних об’єктів регіону, в якому експерти представили актуальні результати досліджень, включаючи розгляд національної політики, планів, законів/постанов та інституційних реформ; попередній прогноз трафіку; пріоритетні проекти в дорожньому та портовому секторах.

Проект підсумкового звіту планується подати в кінці березня поточного року, а підсумковий звіт — в кінці травня 2017 року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button