Происшествия

У Вітовському районі спиляли 20 дубів, але вивезти не встигли

До Вітовського відділення Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся голова сільської ради із заявою про те, що в ніч з 12 на 13 лютого 2017 року на території лісосмуги, розташованої вздовж дороги між селами Грейгове та Воровське, спилено 20 дерев дуба.

З невстановлених причин невідомі не встигли вивезти незаконно зпиляні зелені насадження, — повідомив відділ комунікації поліції області.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.246 КК України «Незаконна порубка лісу», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Правоохоронці очікують на висновок фахівців щодо встановлення обсягу шкоди, завданої навколишньому середовищу.

Поліція звертається до громадян, які стали свідками вказаного злочину, або володіють інформацією, корисною для слідства, звертатися до Вітовського відділення поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Новозаводська, 10-А, або за телефонами (0512)44-68-58, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. "Поліція звертається до громадян, які стали свідками вказаного злочину, або володіють інформацією"

    Я свідок злочину!
    Вот всё виноват шоколадный Петька Парашник, который при помощи умственно-отсталых жителей западной запукрии пришёл к власти и устроил на украине геноцид и войну для здравомыслящих граждан. Многие из понадусерно настроенных граждан украины, носившие на голове кастрюли так же к этому причастны, только по природной тупости своей, винят вот всём Россию.

  2. "До поліції звернувся голова грейгівської сільради" . Молодець . Оце правильно , найкращий захист , це напад . У селах Грейговому та Воровському всі знають , що лісосмуги ріжуть з відома голови сільради . Лісосмуги ріже група людей давно і планомірно , для продажу дерева . А поліції ( замість закликів " телефонуйте нам" ), слід самим поїхати на місце , зафіксувати факт злочину та відкрити кримінальне провадження за фактом крадіжки народного майна . Заразом опитати мешканців села , вони розкажуть багато корисної для слідства інформації .

    1. Совершенно верно ! Полиция получает деньги от НАРОДА . И почему эти бездельники не привлекают к ответу тех , кто разворовывает НАРОДНОЕ , то есть наше с вами добро ?

  3. Читаю , " звертатися до Вітовського відділення поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Новозаводська, 10-А, або за телефонами (0512)44-68-58, 102."

    Возникает вопрос , почему Витовское отделение полиции находится в центре города ? Какой умник додумался сельское РОВД в центре города разместить ? Соответственно и работники полиции городские . они вероятно и не знают в каком направлении те села Грейгово и Воровское ? Почему райотдел полиции не организовать скажем в Калиновке , ближе к людям а не ближе к дому начальника Витовской полиции ? И вообще прочитав заметку мне вспомнился "бородатый" анекдот , который я слышал еще от своего деда : Еврея вызвали во время войны в военкомат .
    - Рабинович , Вы призываетесь в армию и должны убить 10 фашистов .
    Рабинович в ответ : - Товарищ военком , можно так , чтоб этих фашистов сюда привести , и я их здесь постреляю ?
    Что-то похожее и в Витовской полиции , - звоните, а лучше сами поймайте бандитов , свяжите и к нам в город привезите .

  4. А вы что думали цены на газ выше чем в европе а зарплата ниже пояса так людям надо как-то выживать хотел бы я посмотреть на тех бабушек как они орали на майдане теперь они наверное зажили так что у них из жопы вываливается счастье

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button