Происшествия

Навіщо він зазирав у чужі вікна, чоловік пояснити не зміг... В Корабельному районі знов затримали наркоманів

Близько 13-ої години патрульні отримали повідомлення про те, що на пр. Богоявленському в Корабельному районі Миколаєва невідомий чоловік зазирає у вікна домоволодінь.

За вказаною адресою інспектори побачили невідомого. Він спочатку заперечував свої протиправні дії, але згодом зізнався, — повідомили в патрульній поліції.

При цьому, навіщо він зазирав у вікна, чоловік пояснити не зміг. Під час проведення поверхневої перевірки охоронці порядку знайшли в його кишені два медичні шприци з темною речовиною. Зі слів 22-річного чоловіка, в них знаходилась наркотична речовина, яку він придбав для власного вживання.

 

Близько 17-ої години на вулиці Сімферопольській при наближенні патрульних до чоловіка, вони побачили, як він дістав з кишені медичний шприц з темною речовиною та кинув його на землю. Де він його взяв, 31-річний чоловік пояснювати відмовився.

 

В обох випадках на місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Задолбали....Такое впечатление что в других районах живут олигархи и интеллигенты,и только в Корабельном наркоманы.....

    1. ты дурачёк или что--это новости КОРАБЕЛЬНОГО района...потому и про корабельный район все новости,ппц люди тупые пошли ))

  2. Задолбали, из-за них ещё каждый раз СОГ вызывать. Нашли шприц с ширью, заставили вылить, а иглу от шприца сожрать и поехали дальше.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button