Общество

В обласному конкурсі віршів серед багатодітних родин взяли участь дві сім'ї з Корабельного району

У відділі у справах сім’ї, молоді, культури та спорту адміністрації Корабельного району м. Миколаєва на обліку знаходиться 373 багатодітних родини, в яких виховується 1223 дитини. 30-ти багатодітним жінкам Корабельного району було присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

В багатьох багатодітних родинах виховуються талановиті та творчі діти. Вони займаються в різноманітних гуртках та секціях, беруть участь в районних та обласних конкурсах і змаганнях. Незважаючи на те, що в сім’ях — від трьох до десяти дітей, батьки виховують їх чемними, гідними громадянами нашої країни, прививаючи любов до свого району, міста, Батьківщини.

03 лютого 2017 р. у приміщенні адміністрації Корабельного району відбулась зустріч із сім’ями, які брали участь в обласному конкурсі віршів серед багатодітних родин. Перший заступник голови адміністрації Олександр Гвозденко, заступник голови адміністрації Валентин Красножон та начальник відділу у справах сім’ї та молоді Ірина Богдан привітали сім’ї Ірини Василянської та Ірини Давидян, — повідомили в Корабельній адміністрації.

Родинам подякували за активну життєву позицію, плідну співпрацю та вручили подарунки на згадку. Привітання відбулось за участю голови районної ГО Товариства Червоного Хреста України Тетяни Мєдвєдєвої.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button