Происшествия

В Корабельному затримали молодика, який вкрав мікрохвильовку і відібрав у чоловіка мобільний телефон

Близько 13-ої години патрульні отримали повідомлення про крадіжку з домоволодіння, розташованого на проспекті Богоявленському. Заявниця розповіла, що з загальної кухні невідомий викрав мікрохвильову пічку. Інспектори знайшли свідка, який бачив та описав їм чоловіка, який нещодавно йшов з мікрохвильовою пічкою в руках.

Під час пошуку підозрюваного, близько 14-ої години, охоронці порядку отримали повідомлення про пограбування на вулиці Айвазовського. Заявник повідомив, що невідомий чоловік відібрав у нього телефон і побіг в бік лісу. При цьому опис зловмисника повністю збігався з описом крадія.

Патрульні продовжили пошук зловмисника і вже за 20 хвилин на проспекті Богоявленському, неподалік кінцевої зупинки маршрутного таксі № 91, побачили схожого за описом чоловіка.

Побачивши патрульний автомобіль, він почав тікати, але інспектори наздогнали його та одягнули на нього кайданки, — повідомили в патрульній поліції.

В подальшому 25-річний підозрюваний зізнався у вчиненні обох кримінальних правопорушень та показав місця, де сховав викрадене. На місце події інспектори викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button