Общество

І дощ - не завада. Волонтери з Корабельного продовжують збирати кошти на лікування маленького миколаєвця Іллі Невеселого

«Наша команда — знову на допомогу», — так небайдужі мешканці Корабельного району Миколаєва запрошували всіх на благодійний захід для збору кошт на лікування Іллі Невеселого, який вони провели у неділю, 5 лютого, біля супермаркету «Фуршет».

Слід зазначити, що це в же не перший такий захід. На Водохреща для хворого 4-річного миколаївця командою, очолюваною Антоніною Параскун з громадської організації «Родинне дерево», було зібрано 200 грн.

28 січня небайдужі люди зібралися на підтримку  Іллі Невеселого біля Палацу культури «Корабельний», назбиравши для лікування хлопчика 1618 грн.

«Мы — вместе». Жители Корабельного района пришли на помощь 4-летнему николаевцу
Илье Невеселому

Незважаючи на те, що вчора йшов дощ, команда волонтерів (серед них — Наталя Трембачевська та Олександра Ломтева з ДП «СК «Ольвія», народний майстер з Корабельного району Ольга Костриж, члени казацької громади, юні рятівники з ДЮП «Блискавка» та інші) зібрала на підтримку Іллі суму в 762 грн. Грощі відразу були відправлені на банківську картку його матері.

 

«Дякую всім за допомогу. Діти — це наше майбутнє. Ми разом — це сила!», — каже із вдячністю всім небайдужим людям, що не залишили без уваги цей захід, Антоніна Параскун.

Всі, хто взмозі допомогти маленькому Іллі та подарувати йому шанс на здорове повноцінне життя, можуть також перевести кошти на рахунок в ПриватБанку № 5168757317744078.

Телефони для довідок:

068 860 76 40 – мама Іллі — Ганна
095 178 46 05 – батько Іллі — Олександр
066 614 01 35 – тітка Іллі — Вікторія

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button