Происшествия

19-річна жінка викрала з магазину в Корабельному районі продуктів більше, ніж на 700 грн

Близько 21-ої години у середу, 4 січня, патрульні отримали повідомлення про те, що з магазину, розташованого на проспекті Богоявленському в Корабельному районі Миколаєва викрали продукти харчування.

На місці події до інспекторів звернулась продавчиня та повідомила, що невідома жінка викрала продукти харчування на суму більш, ніж 700 гривень, та вказала напрямок, в якому вона пішла.

Неподалік, на зупинці громадського транспорту, охоронці порядку побачили схожу за описом жінку, яка тримала в руках сумку. В подальшому 19-річна жінка зізналась у крадіжці та видала викрадені продукти, — повідомили в патрульній поліції.

 

Пізніше, близько 23-ої години, патрульні отримали повідомлення про крадіжку з кіоску на вулиці Новозаводській. На місці продавчиня розповіла, що напередодні Нового року невідомий чоловік викрав з кіоску іграшки на суму більше 1000 гривень. І кілька хвилин тому вона його побачила та вказала напрямок в якому він пішов. Невдовзі патрульні наздогнали чоловіка. В подальшому заявниця впізнала його і він зізнався у крадіжці.

В обох випадках на місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button