Происшествия

Розбив скло і дістав порушника з авто: в Миколаєві затримали п'яного водія вантажівки, який залишив місце ДТП

Напередодні Нового року, на початку 1-ої години ночі, патрульні отримали орієнтування про розшук великовантажівки RENAULT Magnum, яка стала учасником ДТП у Вітовському районі Миколаївської області та залишила його місце.

Невдовзі на вулиці Карпенка інспектори помітили схожу вантажівку, яка рухалась із вимкненими фарами та порушила вимоги знаку 3.21 «В’їзд заборонено». На вимогу інспекторів водій зупинив транспортний засіб.

Оглянувши його, патрульні помітили на авто сліди від зіткнення, — повідомили в патрульній поліції.

 

Водій категорично відмовився надавати документи на перевірку, а в якійсь момент схопився за руль та хотів рушити. Розуміючи небезпеку, яку він може становити для учасників дорожнього руху, один з охоронців порядку, швидко зорієнтувавшись, розбив скло і дістав порушника з авто.

Під час спілкування з ним, інспектори одразу помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тест на «Драгері» підвердив підозру патрульних, результат — 1,7 проміле (допустима норма 0,2 проміле).

Водій зізнався, що дійсно допустив зіткнення з іншим транспортним засобом у Вітовському районі та залишив місце скоєння ДТП. Чоловік також надав на перевірку посвідчення водія. Оглянувши його, охоронці порядку помітили явні ознаки підробки та викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції. Виявилось, що водій позбавлений права керування до 2019 року.

На водія патрульні склали адмінматеріали за залишення місця ДТП, керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права та у стані алкогольного спяніння, та злісну непокору законному розпорядженню правоохоронця.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Таких на пожизненно нужно лишать прав.а при повторном нарушении ,садить таких и на долго.пьяный за рулем -потенциальный убийца.

    1. Есть!, Так точно, ваше благородие, разрешите выполнять? Можно бегом?Срочно надо дать указание Порошенко , правительству и ВР, ШУТКА ЛИ!!!!, сам Сергей с сайта Корабелов инфо дал указания, ему с дивана виднее!!! Даешь Сержика в президенты- мудрецы. Сколь свежо и ново его мудрейшее испражнение граничащее с божественной мудростью. Аминь.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button