Экономика

Підприємці Корабельного та Інгульського районів за 2016 р. сплатили до бюджету більше за 1,2 мільярди грн податків

Юридичні та фізичні особи-підприємці Інгульського та Корабельного районів м. Миколаєва сплатили до зведеного бюджету 1221,8 млн. грн податкових платежів.

Зокрема, державний бюджет отримав 487,4 млн. грн,  до місцевих бюджетів надійшло 734,4 млн. гривень.

У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року досягнуто позитивну динаміку надходжень до державного бюджету — додатково забезпечено 110,9 млн. гривень. За дванадцять місяців 2016 року до місцевих бюджетів мобілізовано на 222,3 млн. грн більше, ніж в 2015 році. Значну частину надходжень до місцевих бюджетів складає податок на доходи з фізичних осіб 406,4 млн. грн, плата за землю – 117,0 млн. грн, акцизний податок – 102,4 млн. грн, єдиний податок –  76,3 млн. гривень.

Крім цього, за січень-грудень  2016 року забезпечено надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в загальній сумі 314,2 млн. гривень. Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску громадянам гарантується право на соціальний захист на випадок безробіття, у разі нещасних випадків на виробництві чи професійних захворювань, а також гідне пенсійне забезпечення та інші виплати.

Досягненню значного рівня находжень до бюджету сприяє висока податкова культура платників, проведення заходів з детінізації, вдосконалення системи адміністрування податків та розширення спектру сервісних послуг, — повідомляє ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Какие молодцы столько много денюжек получила местная власть будет на чём руки греть!!!А что хорошего взамен сделала эта власть для этих плательщиков???Даеш много хотят ещё больше.Аппетит приходит во время еды.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button