Происшествия

В Корабельному районі патрульні по гарячих слідах затримали крадіїв

9 грудня, близько 11-ої години, патрульні отримали повідомлення про крадіжку з домоволодіння, розташованого на вулиці Вітрильний в Корабельному районі Миколаєва. Заявник, який мешкає по сусідству, повідомив, що бачив, як двоє невідомих, розбивши скло, проникли в дім. Вийшли вони звідти, тримаючи в руках телевізор та, сівши в автомобіль Renault Fluence, поїхали.

Інспектори розпочали пошук підозрюваних та побачили схожий транспортний засіб на проспекті Богоявленському. Водій виконав наказ патрульних та зупинився. Під час огляду авто інспектори побачили в салоні телевізор.

Крім того, під час спілкування з підозрюваними, вони помітили у водія явні ознаки наркотичного сп’яніння, — повідомили в патрульній поліції.

На місце події інспектори викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції та передали їм обох підозрюваних, один з яких вже притягувався до відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень.

До приїзду слідчо-оперативної групи патрульні склали на водія адмінматеріали за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button