ОбществоЭкономика

Пам’ятний знак на честь Віталія Петровича Крапиви відкрили на території порту в Корабельному районі

22 листопада на території Спеціалізованого морського порту «Октябрьск» відбулася церемонія відкриття пам’ятного знаку на честь Віталія Петровича Крапиви, — повідомляється на сайті підприємства.

Він пішов з життя 15 червня 2016 року після важкої хвороби. Він більше 20 років очолював порт, був енергійним та ініціативним керівником, багато зусиль доклав для стабільної роботи та підвищення авторитету підприємства в галузі.

Віталій Петрович завжди користувався  заслуженою повагою в колективі, серед мешканців міста, керівників і фахівців морської галузі. За трудові досягнення він був нагороджений орденами «За заслуги» І-ІІІ ступенів, йому присвоєне Почесне звання «Заслужений працівник транспорту України».

Пам’ятний знак на честь Крапиви Віталія Петровича встановлено в порту на алеї, яка ще за життя була названа його ім’ям, — йдеться в повідомленні.

 

Багато добрих слів поваги та подяки лунало у спогадах про цю видатну людину від присутніх на церемонії, серед яких були керівники філій АМПУ, державних підприємств, асоціацій та організацій галузі, працівники та ветерани порту.

После продолжительной болезни умер легендарный экс-руководитель
ГП «СМП «Октябрьск» Виталий Крапива

Світла пам’ять про Віталія Петровича назавжди збережеться в серцях людей, з якими він працював і які його знали та поважали.

Нагадаємо, ми писали:
ГП «СМП «Октябрьск» переименовано в «Стивидорную компанию «Ольвия»

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. нынешним руководителям порта не будет такой чести....сейчас там у власти скоты и сволочи !!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button