Общество

На мешканців Корабельного накладено стягнень за адмінпротоколами майже на 50 тис грн. Фактично стягнуто - у 24 рази менше

Євген Ліснічук, начальник сектору превенції (профілактики злочинності) Корабельного відділу поліції, розповів на апаратній нараді в адміністрації Корабельного району про результати роботи райвідділу поліції щодо дотримання адміністративно-штрафної практики у 2016 році:

— Загалом сектором превенції на цей час складено 841 адміністративний протокол на 633 особи. З них накладено стягнень на 438 осіб. За протоколом накладено стягнень у розмірі 48 826 грн. З яких фактично стягнуто всього 2 006 гривень.

Поліцейський зазначив, що, хоч у нашому районі цифра співвідношення кількості складених протоколів до кількості населення майже в 2 рази більше, чим по місту та по області, але йде загальне зниження кількості протоколів: на 200 адміністративних протоколів менше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

— Насамперед, це зв’язано з переатестацією. Більшість співробітників була скорочена. На цей час у превенції працює всього 11 осіб. Ми силами сектору намагаємося вирівняти ситуацію по поводу адміністративного штрафування. Ми недокомплектовані на 40 %, — пояснив правоохоронець.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=iA66PCJsbF8[/embedyt]

 

За матеріалами Наталії Турухіної

Нагадаємо, ми писали:

На 109 осіб накладено штрафів за півроку працівниками райадміністрації. Найбільше — за порушення правил благоустрою;

Оштрафовали родителей школьника из Корабельного района, избившего своего одноклассника прямо на уроке

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button