Экономика

Портовики з Корабельного району Миколаєва - на Міжнародному Чорноморському транспортному форумі

19 жовтня в Одесі розпочав роботу Міжнародний Чорноморський транспортний форум, урочисте відкриття якого відбулося опівдні у виставковому залі Морського вокзалу.

Протягом трьох днів, з 19 по 21 жовтня, в рамках Форуму проходитиме Міжнародна виставка з транспорту і логістики «ТрансУкраїна 2016», участь у якій приймає і державне підприємство «СК «ОЛЬВІЯ» (до недавнього часу — ДП «СМП «Октябрьск»).

Цього року в Міжнародному Чорноморському транспортному форумі беруть участь більше 100 компаній із 10 країн світу.

 

На даній виставці представлені наступні напрямки:

• Внутрішні та міжнародні перевезення. Експедирування та логістика

• Порти і термінали (зернові, калійні, контейнерні)

• Елеваторне обладнання

• Страхування і інвестиційні програми

• Технологічне та вагове обладнання, засоби механізації вантажно-розвантажувальних робіт (крани, навантажувачі, штабелери, візки, лебідки, промислові ваги)

• Проектування та будівництво складів. складське устаткування

• Системи безпеки для вантажів. Системи управління, зв’язку та енергозбереження. (Супутникові протиугінні системи; GPS стеження за вантажем, системи контролю витрати палива).

Крім того, в Регіональній торгово-промисловій палаті Миколаївської області 19 жовтня представники ДП «СК «ОЛЬВІЯ» (до недавнього часу — ДП «СМП «Октябрьск») взяли участь у засіданні круглого столу на тему: «Впроваджуючи Угоду про асоціацію Україна – ЄС: перші кроки, наслідки, практики використання», організаторами якого були Представники Фонду Конрада Аденауера в Україні та Інститут Євро-Атлантичного Співробітництва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button