Экономика

В потягах «Укрзалізниці» з'явиться безперебійний wi-fi

В «Укрзалізниці» планується завершити ремонт 100 пасажирських вагонів, провести Wi-Fi та декомунізувати назви станцій до кінця року.
Про це повідомив міністр інфраструктури України
Володимир Омелян.

«До грудня 2016 р. всі квитки, назви станцій, оголошення, інформація на табло буде вестися виключно українською та англійською мовою. Одночасно працюємо над декомунізацією
назв станцій», – написав Омелян у facebook.

Він також повідомив, що наступного тижня відбудеться зустріч з громадськими активістами.

«Цього року капітально відремонтуємо до 100 пасажирських вагонів, на наступний — 200. Сучасні, з вакуумними туалетами. Начебто є рішення щодо безперебійної роботи вай-фаю в поїздах та запровадження електронного квитка на електричках. Будуть внесені зміни до стандартів, відмовимося від подушок на пір’ї і ковдр у пилюці. Буде введено європейський сервіс, який повністю відповідатиме гігієні та зручності»,– анонсував Омелян.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. [censored] заморозьте декомунизацию иначе заморозите нас зимой!Не куда бабки слить???СУКИ!при минус 20 мне ваш вай фай в ПОЕЗДЕ до [censored] мне б в квартире +20 хотябы!!!

  2. Да нафиг делать по 5 раз ремонт вагонам которые уже давно отработали свой нормативный срок службы и морально устарели. Опять для виду подкрасят, подмажут, дерматин перетянут и все откаты готовы. Лучше купите 50 новых и Крюковский вагоностроительный работой загрузите и парк обновите.
    А так зачем мне вай-фай в вагоне с пятью слоями краски и где через пол года щели в окнах что можно руку наружу вытащить.

    1. зато теперь тексты и объявления только на украинском и на английском (для редких иностранцев?!)
      это должно помочь.

      1. Да уж , жаль . Теперь не напишешь ватникам по русски : - " Чемодан , вокзал , Россия ." :-)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button