Экономика

Порт «Октябрьск» може найближчим часом змінити свою назву на «Ольвія», - міністр інфраструктури України

Державне підприємство «Спеціалізований морський порт «Октябрьск» вже найближчим часом може змінити свою назву на Морський порт «Ольвія».

Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час брифінгу, який відбувся 30 вересня в Українському кризовому медіа-центрі.

«Я сподіваюся, що порт «Октябрьск» найближчим часом називатиметься «Ольвія». Таку назву обрав колектив, і я її підтримую, вона є історичною», — наголосив він.

Володимир Омелян неодноразово наголошував, що є палким прихильником процесу декомунізації, він назвав рішення щодо перейменування порту правильним і необхідним. Про це повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури України.

Декомунізація: держпідприємство «СМП «Октябрьск» планують
перейменувати в ДП «СТИВІДОРНА КОМПАНІЯ «ОЛЬВІЯ»

Відповідний документ від керівництва порту вже знаходиться на погодженні в Міністерстві інфраструктури. Після завершення бюрократичних процедур, Міністр інфраструктури підпише наказ про перейменування порту «Октябрьск».

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Отсутствие эффективности в управлении страной прикрывается эффективностью переименований. Это же какие жидкие мозги нужно иметь, чтобы верить в то, что переименование спасёт страну! Это же форменное язычество. Это же ритуал диких племен. Это африканизация Украины в чистом виде.

  2. а нам говорили, что совсем другое название выбрал коллектив !!!
    где можно ознакомиться с результатами проведенного конкурса ????
    может редакция докопается ? просто интересно ...

  3. Этот порт знают все подфлажные моряки как Октябрьск.На картах тоже такое название.Или ЭТИ высокопоставленные еще и в британское адмиралтейство денег дадут?Если их некуда деть дайте мне я найду им применение.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button