Экономика

Представники держпідприємства «СМП «Октябрьск» у Києві взяли участь в семінарі з розвитку логістики в Україні

27 вересня 2016 року, у головному офісі Світового Банку в Києві відбувся семінар з розвитку логістики в Україні.

Оскільки міжнародна торгівля складає основну частку ВВП України, ефективна Мультимодальна транспортно-логістична система має важливе значення для економічного зростання країни.

Семінар проводився з метою поширення інформації про Проект технічної допомоги Світового банку «Надання підтримки з розробки Національної стратегії розвитку логістики в Україні» та обговорення загальної концепції і ключових пріоритетів, які потрібно включити до Проекту.

 

Серед учасників семінару були політики, міжнародні експерти, представники міжнародних фінансових установ, наукових кіл та приватного сектора, що беруть участь в секторах транспорту та логістики, а також представники Одеського морського порту та ДП «СМП «Октябрьск».

В рамках заходу пройшли обговорення екологічних питань і підвищення ефективності логістики; поточного стан матеріально-технічного забезпечення в Україні, в тому числі питань, пов’язаних із розподілом обов’язків між державним і приватним секторами, був приведений досвід розвинених країн, і оцінені зусилля України в даний час щодо розвитку транспорту і логістики з метою економічного розвитку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button