Общество

"Правопорушник вдарив в обличчя патрульну", - поліція щодо скандального затримання у Корабельному (відео)

Прес-служба патрульної поліції Миколаєва через тиждень після інцинденту з нетверезою компанією, що стався 17 вересня біля піцерії в Корабельному районі, опублікувала на офіційній сторінці відомства у facebook свою версію конфлікту.

Во время усмирения одного из дебоширов
в Корабельном районе,
его собутыльник
ударил полицейского

«В Корабельному районі Миколаєва, 17 вересня, в розважальному закладі, розташованому на вулиці Океанівській, з вини нетверезих відвідувачів виникла конфліктна ситуація між ними та патрульними поліцейськими, які прибули на виклик. Інспекторів викликали через те, що один з нетверезих відвідувачів заснув за столом. З ним знаходилось двоє його товаришів, які також перебували в нетверезому стані.

 

Спочатку все складалось нормально, і товариші сплячого відівідувача погодились, що його потрібно відвести додому. Їм взявся допомагати охоронець порядку. Прокинувшись, чоловік, побачивши працівників поліції, почав вести себе агресивно. Він став виражатись нецензурною лайкою у бік патрульних, розмахувати руками, чіплятись за формений одяг, при цьому він не реагував не однократні зауваження.

 

На виході з громадського закладу, поваливши на землю, він намагався вдарити інспектора. Для припинення правопорушення до чоловіка вирішили застосувати фізичну силу та спецзасіб – кайданки. Під час застосування кайданків правопорушник вдарив в обличчя патрульну. У той же час інший правопорушник, вирішивши вступитись за товариша та підійшовши до охоронця порядку ззаду, наніс йому декілька ударів палицею.

 

В подальшому правопорушників затримали і доставили до відділу поліції. Відносно них розпочате кримінальне правопорушення за насильство щодо працівника правоохоронного органу.

 

Під час виконання службових обов’язків патрульна дозволила собі нецензурну лайку, тож за цим фактом призначено проведення службової перевірки.

Маты, крики, пистолет… ВИДЕО задержания патрульными
полицейскими дебоширов в Корабельном районе

Крім того, прес-служба патрульної поліції Миколаєва опублікувала початок відеозапису інцинденту, знятого нагрудною камерою одного з патрульних, але, на жаль, так і не надала повного відео усього конфлікту. На наданому записі чутно та частково видно, як патрульні вмовляють нетверезого відвідувача «Peperoni» забрати з літнього майданчика піцерії свого товариша (який в стані алкогольного сп’яніння просто заснув за столом) додому.

УВАГА, на відео присутня ненормативна лексика (18+):

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Кто набрал в полицию это быдло? Мразей, вроде этой мусарской [censored] не должно быть в полиции.

    1. Быдло были попередники!!! Ты видать из бывших? Мудак по карманам шарил, да по баням шоркался! Быдло!

  2. А я вважаю (це показав майдан та "післямайдання"), що бидлом є більшість народонаселення т.з. України, бо по інакшому не можна назвати тих, хто "по-свинячому" та "по-вовчому відноситься" до одного і руйнує свою батьківщину (довкілля, економіку ....), звинувачуючи при цьому людей інших націй та країн.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button