Происшествия

В Широкій Балці водій спочатку неправильно припаркувався, напився, далі тікав від поліцейських, а потім ще й кидався на них

Близько 14-ої години в мікрорайоні Широка Балка патрульні помітили мікроавтобус Mersedes-Benz, який був припаркований з порушенням, через що заважав іншим учасникам дорожнього руху.

Інспектори встановили водія, який сидів неподалік та розпивав спиртні напої. Він погодився переставити свій автомобіль і пообіцяв, що для цього зателефонує товаришу.

Через якийсь час водій, який присів в салон свого авто, мабудь втомився чекати, та взяв і поїхав. Охоронці порядку наздогнали його та наказали зупинитися, але він проігнорував їх вимогу.

 

Доїхавши до свого домоволодіння, чоловік забіг у двір, там він роздягнувся і повернувся.

Правопорушник почав розповідати патрульним, що вперше їх бачить, і все не міг повірити, що його дії зафіксовані боді-камерами патрульних.

 

В якійсь момент водій кинувся на інспектора та хотів його повалити на землю, але в нього не вийшло, в результаті на нього одягли кайданки та доставили до відділу поліції.

Там охоронці порядку склали на правопорушника адмінматеріали за керування в стані сп’яніння, невиконання вимоги про зупинку та злісну непокору працівнику поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button