Общество

У Повітряних Силах проходять командно-штабні навчання "Небесний щит-2016"

10 серпня у Повітряних Силах Збройних Сил України стартували командно-штабні навчання з практичними діями військ під назвою “Небесний щит-2016”.

У ході навчання органи військового управління удосконалять навички із здійснення ефективного планування на застосування військ (сил) у ході відбиття ударів засобів повітряного нападу противника та завдання авіаційних ударів по об’єктах (угруповань військ) у відповідь.

До навчань залучатимуться органи військового управління різних рівнів, а також визначені сили і засоби всіх родів авіації, підрозділів зенітних ракетних та радіотехнічних військ.

d6282adf6d198856f9f6dbee18f5cdde.i750x500x530

Під час практичної фази навчань будуть відпрацьовані практичні дії, зокрема, із виконанням льотно-тактичних завдань вдень та вночі, з бойовою стрільбою та практичним бомбометанням, здійснення маршу та переміщення у нові райони бойового призначення підрозділів протиповітряної оборони, прикриття від ударів з повітря важливих об’єктів та угруповань військ тощо.

самолет над машинами

Окрема увага приділятиметься питанням організації та підтримки взаємодії між силами і засобами Збройних Сил України, інших військових формувань та правоохоронних органів при прийнятті управлінських рішень на відбиття повітряного нападу противника за різних умов повітряної обстановки, а також виконання інших завдань частинами і підрозділами Повітряних Сил Збройних Сил України.

Джерело: Урядовий портал

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. какого хера их учения проводятся на низкой высоте над 9-10 этажными домами !????!!! заебали блядь уже своими полетами круглосуточными !!!!

  2. В названии кое что забыли,правельней было бы"Небесный щит Европы" ведь уже есть одна из сильнейших армий на континенте щитом стоящей за Европу,а не за самих себя, вот еще один будет))))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button