Происшествия

В Корабельному районі охоронець розважального закладу не впустив п'яного чоловіка і отримав ножове поранення

19 липня о 05:20 год. ранку до поліції Корабельного району надійшло повідомлення про спричинення тілесних ушкоджень 46-річному охоронцеві розважального закладу.

На місце прибули наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. Правоохоронці опитали свідків та учасників конфлікту, та встановили, що конфлікт виник між нетверезим 40-річним відвідувачем бару та охоронцем після того, коли працівник закладу не впустив чоловіка до приміщення. Діставши ножа, обурений «візитер» вирішив налякати охоронця та махнув знаряддям біля його тулуба, але, зі слів зловмисника, не розрахував та спричинив працівнику бару непроникаюче поранення.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

Правоохоронці встановлюють обставини події, проводиться перевірка, — зазначили у відділі комунікації ГУНП Миколаївської області.

Життю та здоров’ю 46-річного потерпілого наразі нічого не загрожує.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button