Происшествия

В Корабельному районі на світанку затримали п'яну компанію, яка ще й напала на патрульних

Сьогодні, близько 5-ої години, патрульні побачили, як Nissan Primera здійснив поворот з проспекту Богоявленського на проспект Корабелів, не ввімкнувши попереджувальний сигнал. Майже одразу водій Nissan зупинився, а біля нього зупинились і охоронці порядку.

Вони побачили, як водій переліз на заднє сидіння. І тут розпочалось найцікавіше, — повідомили в патрульній поліції.

В авто знаходились чотири особи – три чоловіки на задньому сидінні і жінка на передньому пасажирському. Чоловіки почали запевняти патрульних, що ніхто нікуди не їхав, а вони вже тривалий час стоять на місці, при цьому всі вони знаходились в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Під час спілкування двоє з чоловіків почали провокувати правоохоронців, підвищуючи голос та розмахуючи руками, а в цей час водій транспортного засобу почав тікати. Та далеко відбігти йому не вдалось – патрульні наздогнали його та одягли на нього кайданки.

В результаті всіх трьох чоловіків інспектори доставили до відділу поліції, а авто за допомогою евакуатора — на штрафмайданчик.

Поки охоронці порядку складали адміністративні матеріали на водія за керування транспортним засобом у стані сп’яніння та без посвідчення водія, водій наніс удар одному з інспекторів в область грудної клітини. Патрульні застосували до нього прийоми рукопашного бою і почали одягати кайданки, аж в цей момент йому на допомогу прийшов товариш – пасажир, який схопивши патрульного за жилетку і порвав її. Другого чоловіка також швидко заспокоїли, одягнувши і на нього кайданки.

За фактом насильства щодо патрульних зібрані відповідні матеріали.

P.S. П’яному водієві, що побив інспектора у Корабельному відділу поліції, загрожує до п’яти років позбавлення волі

Читайте новини першими

Связанные статьи

12 комментариев

    1. Ограничить алкоголь обязательно. . Мы должны жить в цивилизованном государстве:
      Со всех точек зрения, даже с медицинской точки зрения гораздо лучше допустить к употреблению производные конопли, чем алкоголь и табак. Тем более, что во многих странах легализованы наркотики:

      Австралия

      Аргентина

      Бельгия

      Великобритания

      Германия

      Канада

      Мексика

      Нидерланды

      США

      Чехия

      Швейцария

      Христиания

      Люксембург

      Испания

      Португалия

      Ямайка

      Исчезнет коррупция. Наполнится бюджет. Милиция и бандиты перестанут крышевать сверхдоходный теневой бизнес. Привлечёт иностранных туристов. Зачем придумывать велосипед.

    1. всеизвестный местный минетчик. работает за ларьками на пятаке. обслуживает барыг и алкашей, за забором где стройка. обращайтесь.

  1. И вы против строительства церквей???
    Да это вообще единственное наше спасение, спасение нашего общества!!!

    1. Нашему обществу не какая церковь не поможет. Вы на них посмотрите, они и в церкви начнут гульки устраивать и распивать спиртные напитки???

    2. Конечно против церквей. Религия забивает мозги. Нужны спортплощадки и популяризация спорта и здорового образа жизни в целом. Какая церковь, Вы о чем? Нафиг она нужна? Помолиться можно и дома, если так уж сильно кому надо.

  2. Информация не правдивая и почему написали что били сотрудников полиции если все на оборот,вы товарищи прежде чем опубликовывать не достоверную информацию проверяйте ёё!!

    1. Да что за бред? Я не спорю, может информация где-то не совсем правдивая, но факт остается фактом! Водитель был пьяный! Все! О чем дальше может идти речь?

  3. Да мы этого водителя видели в этот день на Русской косе,пьяного и за рулем красного Ниссана ,он еще там драку устроил,охрана базы начала вызывать полицию,после чего этот марчелло со своим другом быстренько уехал!!!Теперь наверное скажет ,что его полиция побила!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button