ОбществоПолитика

Миколаївська «БПП» рекомендує центрапарату «Солідарності» призупинити партійне членство Миколи Романчука

Члени ради Миколаївської територіальної організації БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» звернуться до центрального апарату політичної сили з пропозицією призупинити членство в партії заступника голови Миколаївської обласної держадміністрації Миколи Романчука до з’ясування обставин та прийняття рішення суду стосовно причетності посадовця до корупційних схем.

Сын вице-губернатора Романчука, кандидат
в депутаты горсовета от партии Президента,
носит золотые часы за полмиллиона

Таке рішення було прийняте на засіданні ради парторганізації, яке відбулося в середу, 8 червня.

По це повідомили в прес-службі партії.

«Бегущие по волнам». Кто из местных представляет
партию Порошенко в Николаеве (ВИДЕО)

На думку членів ради, політична сила не допускає будь-який протизаконний вчинок партійців, проте зважаючи на те, що суд ще не дав остаточної оцінки вчинку Миколи Романчука, рада одноголосно прийняла рішення запропонувати центральному апарату партії БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» призупинити членство заступника голови Миколаївської облдержадміністрації на час до з’ясування усіх обставин інциденту та надання остаточного рішення судової інстанції.

За таке рішення одностайно проголосували 18 членів ради.

«Избавиться от «мертвых душ», определить слабые места».
Бирюков заявил о «перезагрузке» БПП в Николаевской области

??????????

 

Нагадаємо, 3 червня заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Микола Романчук був затриманий за підозрою в отриманні неправомірного зиску.

Приморський районний суд Одеси обрав запобіжний захід у вигляді утримання посадовця під вартою терміном на два місяці з правом внесення запоруки у розмірі 5 мільйонів 512 тисяч гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. "Призупинити"??? Вы прикалываетесь??? Гнать его с властей надо!!!! Пусть идет дворы заметает!!!

  2. Вы-бестыжие,заумные рожи!Как вы вообще могли его принимать в свои ряды?Ну ладно там,"наверху", могли не знать,кто он и что он,но вы же-жители этого города!Не удивляйтесь почему у вас рейтинг нулевой,не удивляйтесь,что все ваши "движения" не воспринимаются населением,более того,ваша партия уже надоела со своими брехливыми и ценичными лозунгами про какую то борьбу.Смотрим на Романчука-подразумеваем БПП!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button